Om oss

Ongoal grundades i Malmö 2017 av Magnus Lindgren, Tommy Ivarsson och Hans Antonson - det vill säga i staden som enligt vissa är innebandyns riktiga hemstad, i vilken allting en gång startade på 1960-talet.

Ongoals fullständiga fokus ligger på att saluföra innebandyprodukter. Vi som jobbar på Ongoal har ett stort innebandyintresse och likaså en bred e-handelsbakgrund från företag som CDON, Tvins och City Gross. Vår grundidé är ganska enkel. Genom att inte ha några fysiska butiker ger vi oss möjlighet att fokusera helt på e-handeln, att bygga ett brett och lättillgängligt sortiment samt att ge våra kunder bästa möjliga villkor och service.

Vår vision är att skapa en exceptionell och total köpupplevelse för våra kunder från webbshop till leverans, vilket möjliggörs genom en toppmodern hemsida, på vilken ett brett sortiment av alla ledande märken tillhandahålls, flertalet valmöjligheter gällande betalnings- och leveranslösningar samt möjligheten till att köpa tilläggsvaror och -tjänster från relevanta och intressanta samarbetspartners.